Geroosterde vermicelli met knolselder en walnoot

Geroosterde vermicelli met knolselder en walnoot
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Maak bouillon van het bouillonblokje en hou opzij.

  2. Verwarm de olie in een pan en laat er de vermicelli in bakken tot ze een mooi caramelkleurtje krijgen. Voeg de geraspte knolselder toe en schep om. Giet er een beetje bouillon bij en roer tot het vocht is opgenomen, zoals bij een risotto. Herhaal tot alle bouillon is opgenomen.

  3. Proef of de vermicelli gaar is. De pasta moet nog een heel klein beetje krokant zijn.

  4. Meng de boter onder de pasta en breng op smaak met zout en peper van de molen.

  5. Werk af met de bladpeterselie en gehakte noten. Verkruimel er eventueel nog wat kaas over en serveer onmiddellijk.

  6. Recept geïnspireerd door Myriam, Miss Organiser, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!