
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Mosselen Mosselen | 1 kg kg | |
Chorizo Chorizo | 150 g g | |
Tomaten Tomaat | 4 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Currypoeder Currypoeder | ||
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Kruiden
Kruiden (verse) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGesauteerde mosselen met curry en chorizo
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de tomaten in brunoise en hak de sjalot fijn. Snijd de chorizo in staafjes.
- Verwarm een pan met olijfolie tot deze zéér heet is. Voeg de mosselen, chorizo, sjalot en tomaten toe en kruid met peper en zout. Breng op smaak met de curry en de cayennepeper.
- Laat gedurende enkele minuten snel bakken.
- Voeg op het laatste moment de gehakte kruiden toe.