De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gesauteerde mosselen met curry en chorizo

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mosselen Mosselen1 kg kg
Chorizo Chorizo150 g g
Tomaten Tomaat4
Sjalotten Sjalot1
Currypoeder Currypoeder
Cayennepeper Cayennepeper
Olijfolie Olijfolie
Kruiden Kruiden
(verse)
Peper Peper
Zout Zout

Gesauteerde mosselen met curry en chorizo

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Snijd de tomaten in brunoise en hak de sjalot fijn. Snijd de chorizo in staafjes.
  2. Verwarm een pan met olijfolie tot deze zéér heet is. Voeg de mosselen, chorizo, sjalot en tomaten toe en kruid met peper en zout. Breng op smaak met de curry en de cayennepeper.
  3. Laat gedurende enkele minuten snel bakken.
  4. Voeg op het laatste moment de gehakte kruiden toe.