
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 6 | |
Boter Boter | 100 g g | |
Sinaasappels Sinaasappel | 2 | |
Gerookte zalm Gerookte zalm | 8 sneetjes sneetje | |
Broden Brood | 4 sneetjes sneetje | |
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGestoofd witloof met gerookte zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Toast het brood krokant, verwijder de korsten en snijd in repen.
- Halveer de witloofstronken en snijd het hart eruit.
- Laat de boter kleuren in een pan en zet er het witloof in aan. Draai ze na een tweetal minuten om en bak verder terwijl je het vuur wat lager zet. Kruid met peper en zout. Snijd de sinaasappels middendoor en pers het sap op het witloof. Werk af met tijmblaadjes. Verlaag het vuur en laat gedurende 5 minuten garen onder deksel.
- Serveer de halve witloofstronken en werk af met sneetjes gerookte zalm en wat kookvocht. Geef er de toastreepjes bij.