
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardperen Aardpeer | 800 g g | |
Boter Boter | 50 g g | |
Aardappelen
Aardappel (rode) | 400 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Witte wijn Witte wijn | 2 dl dl | |
Tijm Tijm | ||
Appels Appel | 2 | |
Vegetarische burgers Vegetarische burger | 4 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Mascarpone Mascarpone | 2 el el | |
Lente-uitjes Lente-ui | 1 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGestoofde aardperen en appelen met vegetarische burgers
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en snij de aardperen in stukken. Stoof deze kort in de boter.
- Was en snij de aardappelen en rode ui in vieren. Voeg toe aan de aardperen en kruid met peper en zout. Doe er de witte wijn en takjes tijm bij en dek de pan af. Laat de groenten gaarstoven.
- Schil en snij intussen de appelen in kleine stukken. Voeg deze na 10 minuten toe aan de pan met groenten. Laat nog 10 minuten stoven.
- Bak intussen de vegetarische burgers in olijfolie. Roer de mascarpone onder de groenten en werk af met de fijngehakte lente-ui.