De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gestoomde groenten met rijst en papillot van kabeljauw

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Wortelen Wortel
(groot formaat)
4
Knolselders Knolselder0,25
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet600 g g
Limoenen Limoen2
Witte wijn Witte wijn
Rijst Rijst300 g g
Groentebouillon Groentebouillon1 blokjes blokje
Olijfolie Olijfolie1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Gestoomde groenten met rijst en papillot van kabeljauw

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(1)

Bereiding

Dit recept is geschikt voor 4 personen en 1 baby. Dat betekent dat je tijdens de bereiding van het gerecht een portie apart kan verwerken tot een papje voor de baby, en tegelijk een volwaardig gerecht op tafel kan zetten voor de anderen. Zo maak je voor iedereen snel een gerecht klaar zonder extra ingrediënten!

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Schil en snijd de wortelen en de knolselder in grove stukken van 2 cm. Snijd de limoenen in fijne schijven.
  3. Neem vier stukken aluminiumfolie van 30 cm en leg in het midden twee schijven limoen en daarop de kabeljauwfilet. Overgiet met een klein scheutje witte wijn. Kruid met peper en zout en leg nog eens twee schijven limoen op de kabeljauw. Vouw de papillotten toe en zet ze gedurende 17 minuten in de oven.
  4. Stoom intussen de groenten gaar met wat zout. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking met het bouillonblokje.
  5. Giet de groenten af en meng een portie voor het babypapje samen met een portie rijst en de olijfolie. Blend.
  6. Serveer de papillotten met de gestoomde groenten en rijst.