
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wortelen
Wortel (groot formaat) | 4 | |
Knolselders Knolselder | 0,25 | |
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 600 g g | |
Limoenen Limoen | 2 | |
Witte wijn Witte wijn | ||
Rijst Rijst | 300 g g | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGestoomde groenten met rijst en papillot van kabeljauw
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Dit recept is geschikt voor 4 personen en 1 baby. Dat betekent dat je tijdens de bereiding van het gerecht een portie apart kan verwerken tot een papje voor de baby, en tegelijk een volwaardig gerecht op tafel kan zetten voor de anderen. Zo maak je voor iedereen snel een gerecht klaar zonder extra ingrediënten!
- Verwarm de oven voor op 190 °C.
- Schil en snijd de wortelen en de knolselder in grove stukken van 2 cm. Snijd de limoenen in fijne schijven.
- Neem vier stukken aluminiumfolie van 30 cm en leg in het midden twee schijven limoen en daarop de kabeljauwfilet. Overgiet met een klein scheutje witte wijn. Kruid met peper en zout en leg nog eens twee schijven limoen op de kabeljauw. Vouw de papillotten toe en zet ze gedurende 17 minuten in de oven.
- Stoom intussen de groenten gaar met wat zout. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking met het bouillonblokje.
- Giet de groenten af en meng een portie voor het babypapje samen met een portie rijst en de olijfolie. Blend.
- Serveer de papillotten met de gestoomde groenten en rijst.