De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gestoomde kabeljauwfilet met lentegroenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet4
Tomaten Tomaat5
Rode paprika's Rode paprika2
Wortelen Wortel60 g g
Uien Ui2
Tomatenpuree Tomatenpuree
Basilicum Basilicum

Gestoomde kabeljauwfilet met lentegroenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(3)

Bereiding

  1. Kruid de kabeljauwfilets met peper en zout. Pel en schil de tomaten, de paprika’s en de wortels en laat ze even stomen in de stoomkoker. Snij vervolgens de ui, gepelde tomaten en paprika’s in dobbelsteentjes. Snijd de wortels in julienne.
  2. Leg de kabeljauwfilets op een stuk aluminiumfolie en doe er de uien, tomaten en paprika bij. Voeg nog een koffielepel tomatenpuree en een blaadje basilicum toe. Vouw de aluminiumfolie goed toe, zodat alle smaken in het pakketje blijven. Stoom ze gedurende een 10 tot 15 minuten in de stoomkoker.
  3. Leg de kabeljauw met groentjes op een bord en werk af met de wortels en enkele blaadjes basilicum.