
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 4 | |
Tomaten Tomaat | 5 | |
Rode paprika's Rode paprika | 2 | |
Wortelen Wortel | 60 g g | |
Uien Ui | 2 | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | ||
Basilicum Basilicum |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGestoomde kabeljauwfilet met lentegroenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid de kabeljauwfilets met peper en zout. Pel en schil de tomaten, de paprika’s en de wortels en laat ze even stomen in de stoomkoker. Snij vervolgens de ui, gepelde tomaten en paprika’s in dobbelsteentjes. Snijd de wortels in julienne.
- Leg de kabeljauwfilets op een stuk aluminiumfolie en doe er de uien, tomaten en paprika bij. Voeg nog een koffielepel tomatenpuree en een blaadje basilicum toe. Vouw de aluminiumfolie goed toe, zodat alle smaken in het pakketje blijven. Stoom ze gedurende een 10 tot 15 minuten in de stoomkoker.
- Leg de kabeljauw met groentjes op een bord en werk af met de wortels en enkele blaadjes basilicum.