
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peterselie
Peterselie (fijngesneden ) | 0,75 bosjes bosje | |
Bieslook Bieslook | 1 bosjes bosje | |
Citroenen
Citroen (sap en zeste ) | 1 | |
Mayonaise Mayonaise | 8 el el | |
Broden
Brood (galet) | ||
Kropsla Kropsla | 1 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Munt Munt | 3 takjes takje | |
komkommers
Komkommer (in de lengte in repen gesneden) | 0,5 | |
Rucola Rucola | 80 g g | |
Tomaten
Tomaat (in plakjes ) | 1 | |
Gerookte zalm Gerookte zalm | 150 g g | |
Eieren
Ei (hardgekookt en afgekoeld ) | 2 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevuld brood met gerookte zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de peterselie met de bieslook, het citroensap, de zeste en de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Snij een kapje over de lengte van de bovenkant van het brood en pluk het meeste kruim uit het brood. Besmeer de binnenkant van het brood en de onderkant van het afgesneden kapje met een dun laagje kruidige mayonaise. Was de sla en haal de slablaadjes los van de krop. Verdeel de courgette in plakjes, bak ze in weinig vetstof en zet opzij.
- Vul het brood met laagjes ingrediënten. Een laagje sla, gebakken courgette, munt, komkommer, rucola, tomaat, zalm en eieren. Herhaal tot het brood gevuld is.
- Druk stevig aan, dek af met het kapje van het brood, wikkel strak in plasticfolie en laat in ± 2 uur in de koelkast goed koud worden. Snij het gevulde brood in dikke plakken.