De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevuld brood met gerookte zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Peterselie Peterselie
(fijngesneden )
0,75 bosjes bosje
Bieslook Bieslook1 bosjes bosje
Citroenen Citroen
(sap en zeste )
1
Mayonaise Mayonaise8 el el
Broden Brood
(galet)
Kropsla Kropsla1
Courgettes Courgette1
Munt Munt3 takjes takje
komkommers Komkommer
(in de lengte in repen gesneden)
0,5
Rucola Rucola80 g g
Tomaten Tomaat
(in plakjes )
1
Gerookte zalm Gerookte zalm150 g g
Eieren Ei
(hardgekookt en afgekoeld )
2
Peper Peper
Zout Zout

Gevuld brood met gerookte zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

2:20 u.
(20)

Bereiding

  1. Meng de peterselie met de bieslook, het citroensap, de zeste en de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Snij een kapje over de lengte van de bovenkant van het brood en pluk het meeste kruim uit het brood. Besmeer de binnenkant van het brood en de onderkant van het afgesneden kapje met een dun laagje kruidige mayonaise. Was de sla en haal de slablaadjes los van de krop. Verdeel de courgette in plakjes, bak ze in weinig vetstof en zet opzij.
  2. Vul het brood met laagjes ingrediënten. Een laagje sla, gebakken courgette, munt, komkommer, rucola, tomaat, zalm en eieren. Herhaal tot het brood gevuld is.
  3. Druk stevig aan, dek af met het kapje van het brood, wikkel strak in plasticfolie en laat in ± 2 uur in de koelkast goed koud worden. Snij het gevulde brood in dikke plakken.