De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevuld broodje gehaktbal

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gemengd gehakt Gemengd gehakt600 g g
Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Gerookt spek Gerookt spek
(ontbijtspek)
10 sneetjes sneetje
Courgettes Courgette
(in plakjes)
1
Stokbroden Stokbrood1
Veldsla Veldsla
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas50 g g
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze150 g g
Mayonaise Mayonaise2 el el
Currypoeder Currypoeder1 el el
Munt Munt
(fijngehakt)
2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gevuld broodje gehaktbal

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(6)

Bereiding

  1. Meng de yoghurt met de mayonaise, de currypoeder en de munt. Kruid met peper en zout. Zet koel.
  2. Meng het sjalotje, de look en de peterselie onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Meng goed en rol er gehaktballetjes van. Wikkel rond elke gehaktbal een plakje spek.
  3. Bak de plakjes courgette beetgaar in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak ondertussen de gehaktballetjes in wat olijfolie goudbruin.
  4. Snijd het stokbrood in 4 gelijke delen en snijd open. (of snijd de piccolo's open). Besmeer ze met het yoghurt-currysausje en beleg met de veldsla, de gegrilde courgette, de Parmigiano Reggiano en de gehaktballetjes. Druppel er nog wat saus over en sluit de broodjes. Serveer meteen.