Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 600 g g | |
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 10 sneetjes sneetje | |
Courgettes
Courgette (in plakjes) | 1 | |
Stokbroden Stokbrood | 1 | |
Veldsla Veldsla | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 50 g g | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 150 g g | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Currypoeder Currypoeder | 1 el el | |
Munt
Munt (fijngehakt) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevuld broodje gehaktbal
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de yoghurt met de mayonaise, de currypoeder en de munt. Kruid met peper en zout. Zet koel.
- Meng het sjalotje, de look en de peterselie onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Meng goed en rol er gehaktballetjes van. Wikkel rond elke gehaktbal een plakje spek.
- Bak de plakjes courgette beetgaar in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak ondertussen de gehaktballetjes in wat olijfolie goudbruin.
- Snijd het stokbrood in 4 gelijke delen en snijd open. (of snijd de piccolo's open). Besmeer ze met het yoghurt-currysausje en beleg met de veldsla, de gegrilde courgette, de Parmigiano Reggiano en de gehaktballetjes. Druppel er nog wat saus over en sluit de broodjes. Serveer meteen.