Gevuld broodje gehaktbal

Gevuld broodje gehaktbal

MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Meng de yoghurt met de mayonaise, de currypoeder en de munt. Kruid met peper en zout. Zet koel.
  2. Meng het sjalotje, de look en de peterselie onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Meng goed en rol er gehaktballetjes van. Wikkel rond elke gehaktbal een plakje spek.
  3. Bak de plakjes courgette beetgaar in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak ondertussen de gehaktballetjes in wat olijfolie goudbruin.
  4. Snijd het stokbrood in 4 gelijke delen en snijd open. (of snijd de piccolo's open). Besmeer ze met het yoghurt-currysausje en beleg met de veldsla, de gegrilde courgette, de Parmigiano Reggiano en de gehaktballetjes. Druppel er nog wat saus over en sluit de broodjes. Serveer meteen.