Gevuld broodje met eitjes en garnalen

Gevuld broodje met eitjes en garnalen
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Meng de zilveruitjes, mayonaise, bieslook, currypoeder en het citroensap onder de garnalen. Kruid met peper en zout.

  2. Giet de eieren af en spoel onder koud water. Pel ze en snij ze in plakjes.

  3. Verdeel de garnalensalade over 4 sneden brood. Beleg verder met de veldsla, plakjes augurk, plakjes ei en sjalotringen.Verkruimel de crackers met je vingers en strooi de kruimels over de broodjes.Sluit de broodjes met de andere sneden brood en zet eventueel vast met een prikker.

  4. Verkruimel de crackers met je vingers en strooi de kruimels over de broodjes.

    Sluit de broodjes met de andere sneden brood en zet eventueel vast met een prikker.