
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
bruin brood
bruin brood (dikke sneden) | 8 sneetjes sneetje | |
Eieren Ei | 4 | |
Zilveruitjes
Zilveruitjes (gehalveerd) | 2 el el | |
Augurken
Augurk (in plakjes) | 6 | |
Sjalotten
Sjalot (in dunne ringen) | 2 | |
Veldsla Veldsla | 50 g g | |
Crackers
Cracker (zoute) | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 250 g g | |
Mayonaise Mayonaise | 2 - 3 el el | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Citroensap Citroensap | 1 - 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevuld broodje met eitjes en garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de eieren in 8 minuten hard. Meng de zilveruitjes, mayonaise, bieslook, currypoeder en het citroensap onder de garnalen. Kruid met peper en zout.
- Giet de eieren af en spoel onder koud water. Pel ze en snij ze in plakjes.
- Verdeel de garnalensalade over 4 sneden brood. Beleg verder met de veldsla, plakjes augurk, plakjes ei en sjalotringen.
Verkruimel de crackers met je vingers en strooi de kruimels over de broodjes.
Sluit de broodjes met de andere sneden brood en zet eventueel vast met een prikker.