
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Varkensgehakt Varkensgehakt | 750 g g | ||
Uien
Ui (klein, gesnipperd) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Chilipepers
Chilipeper (fijngehakt) | 1 | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakte) | 2 el el | ||
Ketchup Ketchup | 2 el el | ||
Mosterd Mosterd | 2 el el | ||
Crackers
Cracker (zoute) | 100 g g | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Spek
Spek (ontbijtspek) | 120 g g | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 40 g g | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGevuld gehaktbrood op de BBQ
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verkruimel de crackers in een blender of ga er met een deegroller over. Meng de kruimels, samen met de ui, geperste look, chilipeper, peterselie, ketchup, mosterd en het ei onder het gehakt. Breng op smaak met peper en een klein snufje zout.
- Beboter een cakevorm van ongeveer 20 cm X 8 cm. Leg het gehakt op een vel bakpapier en druk het uit tot een vierkant van ongeveer 20 X 20 cm.
Beleg het gehakt met de plakjes spek en verdeel er de spinazie over. Rol het gehakt op met behulp van het bakpapier en haal het papier daarna weg.
Leg de rol in de cakevorm en zet de vorm indirect op de rooster van de barbecue. Dek af met aluminiumfolie of sluit het deksel van de barbecue en laat ongeveer 60 minuten garen. Lekker met een frisse sla en een gepofte aardappel.