De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevuld gehaktbrood op de BBQ

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Varkensgehakt Varkensgehakt750 g g
Uien Ui
(klein, gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Chilipepers Chilipeper
(fijngehakt)
1
Peterselie Peterselie
(fijngehakte)
2 el el
Ketchup Ketchup2 el el
Mosterd Mosterd2 el el
Crackers Cracker
(zoute)
100 g g
Eieren Ei1
Spek Spek
(ontbijtspek)
120 g g
Bladspinazie Bladspinazie40 g g
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Gevuld gehaktbrood op de BBQ

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:15 u.
(46)

Bereiding

 

  1. Verkruimel de crackers in een blender of ga er met een deegroller over. Meng de kruimels, samen met de ui, geperste look, chilipeper, peterselie, ketchup, mosterd en het ei onder het gehakt. Breng op smaak met peper en een klein snufje zout.
  2. Beboter een cakevorm van ongeveer 20 cm X 8 cm. Leg het gehakt op een vel bakpapier en druk het uit tot een vierkant van ongeveer 20  X 20 cm.
    Beleg het gehakt met de plakjes spek en verdeel er de spinazie over. Rol het gehakt op met behulp van het bakpapier en haal het papier daarna weg.
    Leg de rol in de cakevorm en zet de vorm indirect op de rooster van de barbecue. Dek af met aluminiumfolie of sluit het deksel van de barbecue en laat ongeveer 60 minuten garen. Lekker met een frisse sla en een gepofte aardappel.