Gevuld gehaktbrood op de BBQ

Gevuld gehaktbrood op de BBQ
MoeilijkheidMakkelijk
Koken1:15 u

Voorbereiding

  1. Verkruimel de crackers in een blender of ga er met een deegroller over. Meng de kruimels, samen met de ui, geperste look, chilipeper, peterselie, ketchup, mosterd en het ei onder het gehakt. Breng op smaak met peper en een klein snufje zout.

  2. Beboter een cakevorm van ongeveer 20 cm X 8 cm. Leg het gehakt op een vel bakpapier en druk het uit tot een vierkant van ongeveer 20  X 20 cm.Beleg het gehakt met de plakjes spek en verdeel er de spinazie over. Rol het gehakt op met behulp van het bakpapier en haal het papier daarna weg.Leg de rol in de cakevorm en zet de vorm indirect op de rooster van de barbecue. Dek af met aluminiumfolie of sluit het deksel van de barbecue en laat ongeveer 60 minuten garen. Lekker met een frisse sla en een gepofte aardappel.

  3. Beleg het gehakt met de plakjes spek en verdeel er de spinazie over. Rol het gehakt op met behulp van het bakpapier en haal het papier daarna weg.

    Leg de rol in de cakevorm en zet de vorm indirect op de rooster van de barbecue. Dek af met aluminiumfolie of sluit het deksel van de barbecue en laat ongeveer 60 minuten garen. Lekker met een frisse sla en een gepofte aardappel.