
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 el el | ||
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 50 g g | ||
Groene paprika's Groene paprika | 1 | ||
Gele paprika's Gele paprika | 1 | ||
Prosciutto Prosciutto | 100 g g | ||
Bresaola Bresaola | 80 g g | ||
perladoux perladoux | 300 g g | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Bieslook Bieslook | 2 el el | ||
Stokbroden Stokbrood | 1 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGevuld stokbroodje met Perladoux en Italiaanse vleeswaren
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snij de zongedroogde tomaatjes en de paprika’s fijn. Snij ook de prosciutto en de bresaola fijn.
- Roer de roomkaas los en meng er de look, de bieslook, de tomaatjes, de paprika, prosciutto, bresaola en de pijnboompitjes onder. Breng op smaak met peper en zout.
- Snij de uiteinden van het stokbrood weg en hol het brood met behulp van een mes en een lepel uit. Vul het brood met het roomkaasmengsel. Zorg dat het goed gevuld is. Snij voor het serveren in mooie plakjes. Laat het geheel 1u opstijven in de koelkast.