De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevuld stokbroodje met Perladoux en Italiaanse vleeswaren

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat50 g g
Groene paprika's Groene paprika1
Gele paprika's Gele paprika1
Prosciutto Prosciutto100 g g
Bresaola Bresaola80 g g
perladoux perladoux300 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Bieslook Bieslook2 el el
Stokbroden Stokbrood1
Peper Peper
Zout Zout

Gevuld stokbroodje met Perladoux en Italiaanse vleeswaren

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(88)

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snij de zongedroogde tomaatjes en de paprika’s fijn. Snij ook de prosciutto en de bresaola fijn.
  2. Roer de roomkaas los en meng er de look, de bieslook, de tomaatjes, de paprika, prosciutto, bresaola en de pijnboompitjes onder. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snij de uiteinden van het stokbrood weg en hol het brood met behulp van een mes en een lepel uit. Vul het brood met het roomkaasmengsel. Zorg dat het goed gevuld is. Snij voor het serveren in mooie plakjes. Laat het geheel 1u opstijven in de koelkast.