De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde aubergines met feta en granaatappel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aubergines Aubergine2
Aardappelen Aardappel4
Olijfolie Olijfolie2 el el
Feta Feta120 g g
Granaatappels Granaatappel0,5
Sjalotten Sjalot1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde aubergines met feta en granaatappel

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(8)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snij de aubergines in de lengte in tweeën. Snij ze kruiselings in en schep een deel van het vruchtvlees uit de aubergines.
  3. Snij de aardappelen in blokjes en stoof deze licht in de olijfolie. Meng er de feta, granaatappelpitten en gesnipperde sjalot en knoflook onder. Kruid met peper en zout. Vul de aubergines op met dit mengsel en bak 20 minuten in de oven.
  4. Werk de gevulde aubergines af met een handvol peterselie.

TIP: Dit hoofdgerecht maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!