Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aubergines Aubergine | 2 | |
Aardappelen Aardappel | 4 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Feta Feta | 120 g g | |
Granaatappels Granaatappel | 0,5 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Peterselie Peterselie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde aubergines met feta en granaatappel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Snij de aubergines in de lengte in tweeën. Snij ze kruiselings in en schep een deel van het vruchtvlees uit de aubergines.
- Snij de aardappelen in blokjes en stoof deze licht in de olijfolie. Meng er de feta, granaatappelpitten en gesnipperde sjalot en knoflook onder. Kruid met peper en zout. Vul de aubergines op met dit mengsel en bak 20 minuten in de oven.
- Werk de gevulde aubergines af met een handvol peterselie.
TIP: Dit hoofdgerecht maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!