Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Avocado's Avocado | 2 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Basilicum Basilicum | ||
Bieslook Bieslook | ||
Erwten Erwten | 3 el el | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | |
Cashewnoten
Cashewnoten (gehakt) | 1 el el | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 1 el el | |
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie | 4 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde avocado’s
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder de kroontjes van de tomaten en dompel ze 10 seconden onder in kokend water. Giet af en verfris onder de koude kraan. Verwijder de schil en pitjes. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Hak een handvol basilicum en enkele sprietjes bieslook fijn. Blancheer de erwten 2 minuten in kokend ongezouten water, giet af en verfris onder de koude kraan.
- Snij de avocado’s in de lengte in tweeën, verwijder de pit en lepel er bijna al het vruchtvlees uit. Besprenkel zowel de avocado’s als het vruchtvlees met het limoensap om verkleuren te voorkomen. Plet het vruchtvlees en meng met de overige ingrediënten. Kruid met peper en zout. Vul de avocado’s op met het mengsel, werk af met de gemalen chili en serveer.