De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde avocado's met ei en grijze garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bieslook Bieslook
Rode uien Rode ui0,25
Grijze garnalen Grijze garnalen50 g g
Avocado's Avocado2
Citroenen Citroen0,5
Eieren Ei4
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde avocado's met ei en grijze garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(13)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snipper enkele sprietjes bieslook en de rode ui. Meng met de grijze garnalen en kruid met peper en zout.
  3. Snij de avocado’s in tweeën, lepel er wat vruchtvlees uit en wrijf in met het sap van de citroen.
  4. Verdeel de grijze garnalen over de avocado’s en breek in elke avocado een ei. Bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas en bak de avocado’s 15 minuten in de oven.

ONZE WIJNTIP: Pyrene Chardonnay, 2015