
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bieslook Bieslook | ||
Rode uien Rode ui | 0,25 | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 50 g g | |
Avocado's Avocado | 2 | |
Citroenen Citroen | 0,5 | |
Eieren Ei | 4 | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde avocado's met ei en grijze garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snipper enkele sprietjes bieslook en de rode ui. Meng met de grijze garnalen en kruid met peper en zout.
- Snij de avocado’s in tweeën, lepel er wat vruchtvlees uit en wrijf in met het sap van de citroen.
- Verdeel de grijze garnalen over de avocado’s en breek in elke avocado een ei. Bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas en bak de avocado’s 15 minuten in de oven.
ONZE WIJNTIP: Pyrene Chardonnay, 2015