Gevulde broodjes met paprikasaus

Gevulde broodjes met paprikasaus
MoeilijkheidMakkelijk
Koken50 min

Voorbereiding

  1. Snij de kerstomaten in partjes. Snij de paprika in kleine blokjes. Stoof beide groenten met de chilipeper 5 minuten in olijfolie. Voeg de tomatenpuree, azijn en suiker toe, kruid met peper en zout en laat nog 15 minuten op een zacht vuur sudderen. Laat daarna wat afkoelen.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij een hoedje van de broodjes en hol ze voorzichtig uit. Strooi wat kaas in elk broodje en leg er een plakje ham in. Schep er 2 à 3 eetlepels van de tomaten-paprikasaus in en breek er een eitje in. Kruid met peper en zout. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ze 10 à 15 minuten in de oven.

  3. Meng een scheutje olijfolie onder de veldsla en kruid met peper en zout. Haal de broodjes uit de oven en bestrooi met de bieslook. Serveer met de veldsla.