Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 8 | |
Gedroogde ham Gedroogde ham | 8 sneetjes sneetje | |
Pistolets Pistolet | 8 | |
Veldsla Veldsla | 100 g g | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | |
Kaas
Kaas (geraspte) | 8 el el | |
Kerstomaten Kerstomaat | 150 g g | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 2 el el | |
Azijn Azijn | 3 el el | |
Bruine suiker Bruine suiker | 3 tl tl | |
Chilipepers
Chilipeper (fijngehakt) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde broodjes met paprikasaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de kerstomaten in partjes. Snij de paprika in kleine blokjes. Stoof beide groenten met de chilipeper 5 minuten in olijfolie. Voeg de tomatenpuree, azijn en suiker toe, kruid met peper en zout en laat nog 15 minuten op een zacht vuur sudderen. Laat daarna wat afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snij een hoedje van de broodjes en hol ze voorzichtig uit. Strooi wat kaas in elk broodje en leg er een plakje ham in. Schep er 2 à 3 eetlepels van de tomaten-paprikasaus in en breek er een eitje in. Kruid met peper en zout. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ze 10 à 15 minuten in de oven.
- Meng een scheutje olijfolie onder de veldsla en kruid met peper en zout. Haal de broodjes uit de oven en bestrooi met de bieslook. Serveer met de veldsla.