
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 8 | ||
Gedroogde ham Gedroogde ham | 8 sneetjes sneetje | ||
Pistolets Pistolet | 8 | ||
Veldsla Veldsla | 100 g g | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | ||
Kaas
Kaas (geraspte) | 8 el el | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 150 g g | ||
Rode paprika's Rode paprika | 1 | ||
Tomatenpuree Tomatenpuree | 2 el el | ||
Azijn Azijn | 3 el el | ||
Bruine suiker Bruine suiker | 3 tl tl | ||
Chilipepers
Chilipeper (fijngehakt) | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGevulde broodjes met paprikasaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de kerstomaten in partjes. Snij de paprika in kleine blokjes. Stoof beide groenten met de chilipeper 5 minuten in olijfolie. Voeg de tomatenpuree, azijn en suiker toe, kruid met peper en zout en laat nog 15 minuten op een zacht vuur sudderen. Laat daarna wat afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snij een hoedje van de broodjes en hol ze voorzichtig uit. Strooi wat kaas in elk broodje en leg er een plakje ham in. Schep er 2 à 3 eetlepels van de tomaten-paprikasaus in en breek er een eitje in. Kruid met peper en zout. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ze 10 à 15 minuten in de oven.
- Meng een scheutje olijfolie onder de veldsla en kruid met peper en zout. Haal de broodjes uit de oven en bestrooi met de bieslook. Serveer met de veldsla.