De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde broodjes met paprikasaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei8
Gedroogde ham Gedroogde ham8 sneetjes sneetje
Pistolets Pistolet8
Veldsla Veldsla100 g g
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
Kaas Kaas
(geraspte)
8 el el
Kerstomaten Kerstomaat150 g g
Rode paprika's Rode paprika1
Tomatenpuree Tomatenpuree2 el el
Azijn Azijn3 el el
Bruine suiker Bruine suiker3 tl tl
Chilipepers Chilipeper
(fijngehakt)
1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde broodjes met paprikasaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(225)

Bereiding

  1. Snij de kerstomaten in partjes. Snij de paprika in kleine blokjes. Stoof beide groenten met de chilipeper 5 minuten in olijfolie. Voeg de tomatenpuree, azijn en suiker toe, kruid met peper en zout en laat nog 15 minuten op een zacht vuur sudderen. Laat daarna wat afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij een hoedje van de broodjes en hol ze voorzichtig uit. Strooi wat kaas in elk broodje en leg er een plakje ham in. Schep er 2 à 3 eetlepels van de tomaten-paprikasaus in en breek er een eitje in. Kruid met peper en zout. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ze 10 à 15 minuten in de oven.
  3. Meng een scheutje olijfolie onder de veldsla en kruid met peper en zout. Haal de broodjes uit de oven en bestrooi met de bieslook. Serveer met de veldsla.