
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons
Champignons (grote) | 250 g g | |
Boter
Boter (gezouten) | 100 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Peterselie Peterselie | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Citroensap Citroensap | 1 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde champignons met kruidenboter
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Breng de boter op kamertemperatuur. Hak de knoflook, een handvol peterselie en de sjalot fijn. Meng onder de boter, samen met het citroensap. Kruid met peper en zout.
- Verwijder het steeltje van de champignons en vul de hoedjes op met de kruidenboter.
- Bak de gevulde champignons 15 minuten in de oven.