
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons
Champignons (grote) | 250 g g | ||
Boter
Boter (gezouten) | 100 g g | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Peterselie Peterselie | |||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Citroensap Citroensap | 1 tl tl | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGevulde champignons met kruidenboter
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Breng de boter op kamertemperatuur. Hak de knoflook, een handvol peterselie en de sjalot fijn. Meng onder de boter, samen met het citroensap. Kruid met peper en zout.
- Verwijder het steeltje van de champignons en vul de hoedjes op met de kruidenboter.
- Bak de gevulde champignons 15 minuten in de oven.