De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde champignons met kruidenboter

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons
(grote)
250 g g
Boter Boter
(gezouten)
100 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Peterselie Peterselie
Sjalotten Sjalot1
Citroensap Citroensap1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde champignons met kruidenboter

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(7)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Breng de boter op kamertemperatuur. Hak de knoflook, een handvol peterselie en de sjalot fijn. Meng onder de boter, samen met het citroensap. Kruid met peper en zout.
  3. Verwijder het steeltje van de champignons en vul de hoedjes op met de kruidenboter.
  4. Bak de gevulde champignons 15 minuten in de oven.