
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Courgettes Courgette | 3 | |
Champignons Champignons | 100 g g | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in plakjes) | 6 | |
Preistengels Preistengel | 1 | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 1 | |
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 50 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde courgettes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snij de courgette in de lengte door en lepel er voorzichtig het vruchtvlees uit. Snij het vruchtvlees fijn.
- Snij de prei, selder en champignons fijn.
- Verwarm de olijfolie en stoof hierin de prei, selder en champignons. Voeg het vruchtvlees van de courgette toe en kruid met peper en zout.
- Schik de halve courgettes in een ovenschaal. Vul ze met het groentemengsel, leg er plakjes kerstomaat op en bestrooi met de kaas. Zet 30 minuten in de oven. Bestrooi voor het serveren met gehakte peterselie.
TIP: Je kan de gevulde courgette serveren met tomatensaus.