
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 8 | ||
Mayonaise Mayonaise | 4 el el | ||
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | ||
Limoensap Limoensap | 1 el el | ||
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 1 el el | ||
Kerstomaten
Kerstomaat (ontpit en in blokjes ) | 4 | ||
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 50 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGevulde curry-eitjes met spekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de eieren hard. Snij er het hoedje af en schep met een klein lepeltje de eierdooier eruit. Bak de spekblokjes krokant in een droge koekenpan.
- Doe de dooiers in een kom samen met het currypoeder, het paprikapoeder, de mayonaise en het limoensap. Meng alles goed en kruid met peper en zout. Schep er de tomatenblokjes onder.
- Vul elk eitje met het eimengsel. Werk af met spekblokjes en bieslook.