De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde eitjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4

Voor de eitjes met salami

Salami Salami
(met truffel)
Peterselie Peterselie
Mayonaise Mayonaise1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Voor de eitjes met wilde zalm

Zalm Zalm30 g g
Bieslook Bieslook
Zonnebloemolie Zonnebloemolie2 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Voor de eitjes met avocado en grijze garnalen

Tomaten Tomaat
(gepeld)
0,5
Avocado's Avocado0,25
Grijze garnalen Grijze garnalen25 g g
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de eitjes met paté

Tijm Tijm
Paté Paté2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde eitjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(7)

Bereiding

  1. Kook de eieren 6 minuten in gezouten water en verfris onder koud stromend water. Laat de eieren lichtjes afkoelen en pel ze dan.
  2. Snij de eieren in tweeën en lepel er de eierdooiers uit. Dek de eiwitten af en zet koel weg.
  3. Gebruik de eierdooiers om de vulling te maken. Je kunt allerlei ingrediënten gebruiken, wat je maar lekker vindt. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

Voor de eitjes met salami:

  1. Snij een handvol salami in kleine blokjes en hak enkele takjes peterselie fijn. Meng met de geplette eierdooiers en mayonaise.
  2. Breng op smaak met peper en zout en vul er de eieren mee op. Werk af met peterselie.

Voor de eitjes met wilde zalm:

  1. Hak de zalm zeer fijn en snipper enkele sprietjes bieslook. Meng met de geplette eierdooiers, voeg de zonnebloemolie toe en breng op smaak met peper en zout.
  2. Vul er de eieren mee op.

Voor de eitjes met avocado en grijze garnalen:

  1. Snij het vruchtvlees van de tomaat in kleine blokjes. Plet de avocado met de eierdooiers.
  2. Meng de tomatenblokjes en geplette avocado met de grijze garnalen en breng op smaak met peper en zout. Vul er de eieren mee op en werk af met enkele fijngehakte takjes peterselie.

Voor de eitjes met paté:

  1. Hak wat tijm heel fijn. Plet de paté met de eierdooiers. Voeg de fijngehakte tijm toe en breng op smaak met peper en zout.
  2. Vul er de eieren mee op.