
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Fazantfilets Fazantfilet | 4 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 300 g g | |
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 40 g g | |
Ricotta Ricotta | 50 g g | |
Roomkaas Roomkaas | 50 g g | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | 0,5 tl tl | |
serranoham serranoham | 8 sneetjes sneetje | |
Aardappelkroketten Aardappelkroket | 16 | |
Champignon-cognacsaus Champignon-cognacsaus | 400 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde fazantfilet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 150°C. Snijd de fazantfilets in de lengte door, maar snijd niet helemaal door.
- Blancheer de spinazie kort in licht gezouten water. Giet af, hak fijn en knijp er al het vocht uit. Meng er het sjalotje, de knoflook, de roomkaas, de ricotta, de Parmegiano Reggiano en 2 el olijfolie onder. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout.
- Verdeel de vulling over de geopende filets en plooi dicht. Rol er telkens 2 plakjes serranoham rond en bind vast met keukentouw. Leg de filets in een ingevette ovenschaal, bedruppel met olijfolie en zet 40 minuten in de oven. Bedruppel regelmatig met het braadvocht.
- Bereid de saus en de kroketjes zoals vermeld op de verpakking en serveer bij de fazantfilets.