
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenlapjes Kalkoenlapje | 700 g g | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 250 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 800 g g | |
Mozzarella Mozzarella | 125 g g | |
Feta Feta | 125 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde kalkoenlapjes met zongedroogde tomaten en spinazie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Stoof de spinazie gaar in de helft van de olijfolie en kruid met peper en zout.
- Snijd de kalkoenlapjes horizontaal in en vouw open. Verdeel er de spinazie, de zongedroogde tomaten, de feta en de mozzarella in. Rol de lapjes op en kruid met peper en zout.
- Bak de gevulde kalkoenlapjes in de overige olijfolie tot ze gaar zijn.
TIP: Serveer met krielaardappelen.