De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde kalkoenlapjes met zongedroogde tomaten en spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalkoenlapjes Kalkoenlapje700 g g
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat250 g g
Bladspinazie Bladspinazie800 g g
Mozzarella Mozzarella125 g g
Feta Feta125 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde kalkoenlapjes met zongedroogde tomaten en spinazie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(4)

Bereiding

  1. Stoof de spinazie gaar in de helft van de olijfolie en kruid met peper en zout.
  2. Snijd de kalkoenlapjes horizontaal in en vouw open. Verdeel er de spinazie, de zongedroogde tomaten, de feta en de mozzarella in. Rol de lapjes op en kruid met peper en zout.
  3. Bak de gevulde kalkoenlapjes in de overige olijfolie tot ze gaar zijn.

TIP: Serveer met krielaardappelen.