De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde kip met zoete-aardappelsalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet4
Appels Appel2
Gouda Gouda
(oude)
60 g g
Zoete aardappelen Zoete aardappel4
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
3
Mayonaise Mayonaise1 el el
Platte kaas Platte kaas1 el el
Munt Munt
(gehakt)
2 el el
Bieslook Bieslook
(gehakt)
2 el el
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde kip met zoete-aardappelsalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(6)

Bereiding

  1. Snij de appels en kaas in plakjes. Maak een inkeping in de kipfilets en vul de holtes met plakjes appel en kaas. Zet vast met een prikker en kruid het vlees met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan en bak de filets rondom bruin en gaar.
  2. Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
  3. Schep de lente-uitjes, mayonaise, platte kaas en kruiden onder de aardappelblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Serveer er de kipfilets bij.