
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets Kipfilet | 4 | ||
Appels Appel | 2 | ||
Gouda
Gouda (oude) | 60 g g | ||
Zoete aardappelen Zoete aardappel | 4 | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 3 | ||
Mayonaise Mayonaise | 1 el el | ||
Platte kaas Platte kaas | 1 el el | ||
Munt
Munt (gehakt) | 2 el el | ||
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGevulde kip met zoete-aardappelsalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de appels en kaas in plakjes. Maak een inkeping in de kipfilets en vul de holtes met plakjes appel en kaas. Zet vast met een prikker en kruid het vlees met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan en bak de filets rondom bruin en gaar.
- Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
- Schep de lente-uitjes, mayonaise, platte kaas en kruiden onder de aardappelblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Serveer er de kipfilets bij.