De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde maatjes met een tomaten-avocadosalsa

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Maatjes Maatje8
Trostomaten Trostomaat2
Avocado's Avocado1
Rode uien Rode ui1
Citroenen Citroen0,5
Olijfolie Olijfolie1 el el
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde maatjes met een tomaten-avocadosalsa

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(2)

Bereiding

  1. Breng water aan de kook en dompel de tomaten er enkele seconden in onder. Laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water. Pel ze en snijd ze in kleine blokjes.
  2. Snijd de rode ui in ringen en de avocado en de helft van de maatjes in blokjes. Meng alle groenten en de blokjes vis dooreen in een kom. Besprenkel met citroensap en olijfolie en kruid af met peper en zout.
  3. Snijd de overige maatjes horizontaal doormidden. Leg per persoon een half maatje op een bord, leg er wat van de groentesalsa op en dek opnieuw af met een half maatje. Werk af met gehakte peterselie.