
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Maatjes Maatje | 8 | ||
Trostomaten Trostomaat | 2 | ||
Avocado's Avocado | 1 | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Citroenen Citroen | 0,5 | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | ||
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 1 tl tl | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGevulde maatjes met een tomaten-avocadosalsa
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng water aan de kook en dompel de tomaten er enkele seconden in onder. Laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water. Pel ze en snijd ze in kleine blokjes.
- Snijd de rode ui in ringen en de avocado en de helft van de maatjes in blokjes. Meng alle groenten en de blokjes vis dooreen in een kom. Besprenkel met citroensap en olijfolie en kruid af met peper en zout.
- Snijd de overige maatjes horizontaal doormidden. Leg per persoon een half maatje op een bord, leg er wat van de groentesalsa op en dek opnieuw af met een half maatje. Werk af met gehakte peterselie.