
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Meloen
Meloen (Galia) | 1 | |
Rivierkreeftjes Rivierkreeftjes | 200 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Walnoten
Walnoten (gehakt) | 2 el el | |
Rode paprika's Rode paprika | 0,5 | |
Veldsla Veldsla | 60 g g | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Mayonaise Mayonaise | 1 el el | |
Yoghurt Yoghurt | 1 el el | |
Currypoeder Currypoeder | 0,5 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde meloen met rivierkreeftjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Halveer de meloen en verwijder de pitjes. Steek met een parisienneboor of een klein lepeltje zoveel mogelijk meloenbolletjes uit de helften. Laat de meloenhelften omgekeerd uitlekken.
- Snij de paprika in kleine blokjes. Roer in een kommetje de mayonaise, yoghurt en het currypoeder door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Schep de meloenbolletjes, rivierkreeftjes, veldsla en citroensap onder elkaar.
- Schep de salade in de meloenhelften, bestrooi met de noten en druppel er de saus over.
TIP: Vervang de rivierkreeftjes ook eens door kip- of hamblokjes.