De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde meloen met rivierkreeftjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Meloen Meloen
(Galia)
1
Rivierkreeftjes Rivierkreeftjes200 g g
Olijfolie Olijfolie1 el el
Walnoten Walnoten
(gehakt)
2 el el
Rode paprika's Rode paprika0,5
Veldsla Veldsla60 g g
Citroensap Citroensap1 el el
Mayonaise Mayonaise1 el el
Yoghurt Yoghurt1 el el
Currypoeder Currypoeder0,5 el el

Gevulde meloen met rivierkreeftjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(7)

Bereiding

  1. Halveer de meloen en verwijder de pitjes. Steek met een parisienneboor of een klein lepeltje zoveel mogelijk meloenbolletjes uit de helften. Laat de meloenhelften omgekeerd uitlekken.
  2. Snij de paprika in kleine blokjes. Roer in een kommetje de mayonaise, yoghurt en het currypoeder door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Schep de meloenbolletjes, rivierkreeftjes, veldsla en citroensap onder elkaar.
  3. Schep de salade in de meloenhelften, bestrooi met de noten en druppel er de saus over.

TIP: Vervang de rivierkreeftjes ook eens door kip- of hamblokjes.