
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 300 g g | |
Paprika's
Paprika (in verschillende kleuren) | 3 | |
Tijm Tijm | 1 el el | |
Gedroogde basilicum Gedroogde basilicum | 1 el el | |
Paneermeel Paneermeel | 50 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 70 g g | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 1 el el | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 100 g g | |
Gepelde tomaten Gepelde tomaten | 400 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde paprikaringen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de tijm, basilicum, paneermeel, eieren, Parmezaanse kaas, cayennepeper en look door het vlees.
- Snij de boven- en onderkant van de paprika's weg. Verwijder de zaadjes en snij de paprika's in ringen. Snij de boven-en onderkant in blokjes en meng bij het vlees. Leg de ringen op een met bakpapier beklede plaat.
- Vul de paprikaringen met het vlees.
- Verwarm de olijfolie in een ovenbestendige pan en bak de ringen langs elke kant goudbruin. Giet er de tomaten uit blik bij en zet 25 minuten in de oven. Bestrooi met de mozzarella en zet nog eens 5 minuten in de oven. Garneer net voor het serveren met de peterselie.
TIP: Serveer met rijst.