De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde paprikaringen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gemengd gehakt Gemengd gehakt300 g g
Paprika's Paprika
(in verschillende kleuren)
3
Tijm Tijm1 el el
Gedroogde basilicum Gedroogde basilicum1 el el
Paneermeel Paneermeel50 g g
Eieren Ei2
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
70 g g
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge1 el el
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
100 g g
Gepelde tomaten Gepelde tomaten400 g g

Gevulde paprikaringen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(12)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de tijm, basilicum, paneermeel, eieren, Parmezaanse kaas, cayennepeper en look door het vlees.
  2. Snij de boven- en onderkant van de paprika's weg. Verwijder de zaadjes en snij de paprika's in ringen. Snij de boven-en onderkant in blokjes en meng bij het vlees. Leg de ringen op een met bakpapier beklede plaat.
  3. Vul de paprikaringen met het vlees.
  4. Verwarm de olijfolie in een ovenbestendige pan en bak de ringen langs elke kant goudbruin. Giet er de tomaten uit blik bij en zet 25 minuten in de oven. Bestrooi met de mozzarella en zet nog eens 5 minuten in de oven. Garneer net voor het serveren met de peterselie.

TIP: Serveer met rijst.