De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Parelhoenfilets Parelhoenfilet4
Olijfolie Olijfolie
Kappertjes Kappertjes3 el el
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie8
Groene olijven Groene olijf
(ontpit)
100 g g
Peterselie Peterselie
Basilicum Basilicum
krielaardappelen krielaardappel
(met rozemarijn en zeezout)
850 g g
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano350 g g
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Hak de kappertjes, de ansjovisfilets op olijfolie, de groene olijven en een handvol peterselie en basilicum fijn en meng.
  3. Snij de parelhoenfilets open en beleg met het olijvenmengsel. Vouw de parelhoenfilets weer dicht en bak goudbruin in enkele eetlepels olijfolie op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
  4. Zet in de voorverwarmde oven en bak 10minuten. Serveer met de aardappelkrieltjes en de luxetomatensaus met rucola & Parmigiano Reggiano.