De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Parelhoenfilets Parelhoenfilet4
Olijfolie Olijfolie
Kappertjes Kappertjes3 el el
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie8
Groene olijven Groene olijf
(ontpit)
100 g g
Peterselie Peterselie
Basilicum Basilicum
krielaardappelen krielaardappel
(met rozemarijn en zeezout)
850 g g
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano350 g g
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Hak de kappertjes, de ansjovisfilets op olijfolie, de groene olijven en een handvol peterselie en basilicum fijn en meng.
  3. Snij de parelhoenfilets open en beleg met het olijvenmengsel. Vouw de parelhoenfilets weer dicht en bak goudbruin in enkele eetlepels olijfolie op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
  4. Zet in de voorverwarmde oven en bak 10minuten. Serveer met de aardappelkrieltjes en de luxetomatensaus met rucola & Parmigiano Reggiano.

Gelijkaardige recepten

Vogelnestjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vogelnestjes
30 min.
(5)
Parelhoen met pasta alla puttanesca

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met pasta alla puttanesca
20 min.
(1)
Luxevispannetje met knoflookcrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Luxevispannetje met knoflookcrumble
15 min.
(0)
Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto
35 min.
(1)
Kwartels met geglaceerde wortelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartels met geglaceerde wortelen
25 min.
(0)
Asperges à la flamande

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges à la flamande
20 min.
(2)
Asperges met gerookte zalm, spinazie en mousselinesaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges met gerookte zalm, spinazie en mousselinesaus
30 min.
(7)
Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat
30 min.
(0)
Parelhoen met tijmkorst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met tijmkorst
30 min.
(2)
Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander
60 min.
(0)
Gewokte eendenfilet met ananas en rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gewokte eendenfilet met ananas en rijst
35 min.
(2)
Ovengebakken kwartel met blanquette van lentegroentjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ovengebakken kwartel met blanquette van lentegroentjes
50 min.
(4)
Gevulde rosbief met farfalle

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde rosbief met farfalle
45 min.
(0)
Pasta met zeevruchten en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta met zeevruchten en tomatensaus
20 min.
(1)
Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kalfsgebraad gevuld met kruidenkaas
35 min.
(1)