
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Parelhoenfilets Parelhoenfilet | 4 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Kappertjes Kappertjes | 3 el el | ||
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie | 8 | ||
Groene olijven
Groene olijf (ontpit) | 100 g g | ||
Peterselie Peterselie | |||
Basilicum Basilicum | |||
krielaardappelen
krielaardappel (met rozemarijn en zeezout) | 850 g g | ||
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano | 350 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Hak de kappertjes, de ansjovisfilets op olijfolie, de groene olijven en een handvol peterselie en basilicum fijn en meng.
- Snij de parelhoenfilets open en beleg met het olijvenmengsel. Vouw de parelhoenfilets weer dicht en bak goudbruin in enkele eetlepels olijfolie op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
- Zet in de voorverwarmde oven en bak 10minuten. Serveer met de aardappelkrieltjes en de luxetomatensaus met rucola & Parmigiano Reggiano.