Gevulde puntpaprika's met kippengyros

Gevulde puntpaprika's met kippengyros
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de puntpaprika’s in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en leg ze in een ovenschotel. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 5 minuten in de oven.

  2. Kook de rijst zoals op de verpakking beschreven gaar in licht gezouten water. Bak de kippengyros in olijfolie goudbruin en gaar. Schep er de rijst, de tomatenblokjes, de walnoten, de peterselie en de koriander onder. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.

  3. Vul de paprika’s rijkelijk met het gyrosmengsel, brokkel er de fetakaas over en zet nog eens 5 minuten onder de grill.

  4. Kruid de yoghurt met peper en zout en serveer bij de gevulde paprika's.