De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde rosbief met farfalle

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rosbief Rosbief800 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt )
1 bosjes bosje
Feta Feta150 g g
Farfalle Farfalle300 g g
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat
(fijngehakt )
120 g g
Gele paprika's Gele paprika
(in blokjes )
1
Zwarte olijven Zwarte olijf
(in plakjes )
30 g g
komkommers Komkommer
(in blokjes )
0,5
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Citroensap Citroensap2 el el
Pijnboompitten Pijnboompitten20 g g
Basilicum Basilicum
Olijfolie Olijfolie
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde rosbief met farfalle

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(5)

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de rosbief open, maar snij het vlees niet helemaal door. Kruid het vlees met peper en zout en beleg met de zongedroogde tomaten, peterselie, pijnboompitten en olijven. Vouw dicht en bind vast met keukentouw. Verhit een klont boter in een pan en bak de rosbief rondom goudbruin. Doe derosbiefin een ovenschaal, giet er het bakvet over en leg er nog een koud klontje boter bovenop. Zet 20 minuten in de oven. Bedek daarna met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  3. Giet de pasta af. Meng er de paprika, komkommer, rode ui en basilicumblaadjes onder. Breng op smaak met het citroensap en een scheutje olijfolie en brokkel er de feta over. Serveer bij de rosbief.