
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rosbief Rosbief | 800 g g | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt ) | 1 bosjes bosje | |
Feta Feta | 150 g g | |
Farfalle Farfalle | 300 g g | |
Zongedroogde tomaten
Zongedroogde tomaat (fijngehakt ) | 120 g g | |
Gele paprika's
Gele paprika (in blokjes ) | 1 | |
Zwarte olijven
Zwarte olijf (in plakjes ) | 30 g g | |
komkommers
Komkommer (in blokjes ) | 0,5 | |
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 20 g g | |
Basilicum Basilicum | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde rosbief met farfalle
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta gaar.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de rosbief open, maar snij het vlees niet helemaal door. Kruid het vlees met peper en zout en beleg met de zongedroogde tomaten, peterselie, pijnboompitten en olijven. Vouw dicht en bind vast met keukentouw. Verhit een klont boter in een pan en bak de rosbief rondom goudbruin. Doe derosbiefin een ovenschaal, giet er het bakvet over en leg er nog een koud klontje boter bovenop. Zet 20 minuten in de oven. Bedek daarna met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
- Giet de pasta af. Meng er de paprika, komkommer, rode ui en basilicumblaadjes onder. Breng op smaak met het citroensap en een scheutje olijfolie en brokkel er de feta over. Serveer bij de rosbief.