
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Raclettekaas
Raclettekaas (chêne d’argent ) | ||
Melk Melk | 400 ml ml | |
Eidooiers Eidooier | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Chilipepers Chilipeper | 1 | |
Champignons Champignons | 500 g g | |
Paddenstoelenmix Paddenstoelenmix | 400 g g | |
Spaghetti Spaghetti | 500 g g | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 80 g g | |
Truffelolie Truffelolie | ||
Boter Boter | ||
Peterselie Peterselie | 4 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde spaghettinestjes met raclette en deluxe paddenstoelen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200° C. Snij de raclettekaas in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de champignons in plakjes. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de knoflook met de chilipeper zacht. Doe er de champignons en de deluxe paddenstoelenmix bij en laat 5 minuten meebakken. Breng op smaak met de peterselie, tijm en zout en zet opzij.
- Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afkoelen. Vet een muffinvorm in met olijfolie. Leg de gekookte spaghetti in de rondjes van de muffinvorm en maak een kuiltje in het midden.
- Verwarm ondertussen de melk met de raclettekaas en roer tot een romige saus. Roer er de eidooiers door. Doe er de truffelolie bij en giet de kaassaus in het nestje. Bestrooi met de geraspte parmezaan en kruid met peper.
- Bak 12 tot 15 minuten in de oven tot de randjes lichtjes goudbruin kleuren. Werk tenslotte het geheel af met de gebakken paddenstoelenmix en enkele takjes peterselie.
TIP: maak het extra feestelijk door de nestjes af te werken met échte truffel.