De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde spaghettinestjes met raclette en deluxe paddenstoelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Raclettekaas Raclettekaas
(chêne d’argent )
Melk Melk400 ml ml
Eidooiers Eidooier2
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Chilipepers Chilipeper1
Champignons Champignons500 g g
Paddenstoelenmix Paddenstoelenmix400 g g
Spaghetti Spaghetti500 g g
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas80 g g
Truffelolie Truffelolie
Boter Boter
Peterselie Peterselie4 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde spaghettinestjes met raclette en deluxe paddenstoelen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(76)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200° C. Snij de raclettekaas in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de champignons in plakjes. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de knoflook met de chilipeper zacht. Doe er de champignons en de deluxe paddenstoelenmix bij en laat 5 minuten meebakken. Breng op smaak met de peterselie, tijm en zout en zet opzij.
  2. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afkoelen. Vet een muffinvorm in met olijfolie. Leg de gekookte spaghetti in de rondjes van de muffinvorm en maak een kuiltje in het midden.
  3. Verwarm ondertussen de melk met de raclettekaas en roer tot een romige saus. Roer er de eidooiers door. Doe er de truffelolie bij en giet de kaassaus in het nestje. Bestrooi met de geraspte parmezaan en kruid met peper.
  4. Bak 12 tot 15 minuten in de oven tot de randjes lichtjes goudbruin kleuren. Werk tenslotte het geheel af met de gebakken paddenstoelenmix en enkele takjes peterselie.

TIP: maak het extra feestelijk door de nestjes af te werken met échte truffel.