De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde tomaten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Trostomaten Trostomaat8
Oosterse taboulé Oosterse taboulé200 g g
Mozzarella Mozzarella125 g g
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Lente-uitjes Lente-ui
(fijngesneden)
2
Paneermeel Paneermeel50 g g

Gevulde tomaten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(8)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Hol de tomaten uit en bewaar de pulp.
  2. Snij de mozzarella in blokjes en de lente-ui in ringen. Meng samen met de pijnboompitten en de tomatenpulp onder de taboulé. Kruid met de cayennepeper.
  3. Schep de taboulé in de uitgeholde tomaten en bestrooi met paneermeel. Schik ze, samen met de tomatenhoedjes, op een met bakpapier beklede bakplaat of in een ovenschaal en zet 25 minuten in de oven.
  4. Leg de hoedjes op de tomaten en serveer met een groen sla.