
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Trostomaten Trostomaat | 8 | |
Oosterse taboulé Oosterse taboulé | 200 g g | |
Mozzarella Mozzarella | 125 g g | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 el el | |
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngesneden) | 2 | |
Paneermeel Paneermeel | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde tomaten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Hol de tomaten uit en bewaar de pulp.
- Snij de mozzarella in blokjes en de lente-ui in ringen. Meng samen met de pijnboompitten en de tomatenpulp onder de taboulé. Kruid met de cayennepeper.
- Schep de taboulé in de uitgeholde tomaten en bestrooi met paneermeel. Schik ze, samen met de tomatenhoedjes, op een met bakpapier beklede bakplaat of in een ovenschaal en zet 25 minuten in de oven.
- Leg de hoedjes op de tomaten en serveer met een groen sla.