
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | |
Kippenborsthaasjes
Kippenborsthaasje (gemarineerd) | 4 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 200 g g | |
Koriander Koriander | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de vulling
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 200 g g | |
Tomaten Tomaat | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl |
Voor de saus
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 2 dl dl | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | |
Koriander
Koriander (gehakt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGevulde tortilla
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Verwarm een grillpan en grill er de kippenlapjes in, dit 2 min. aan elke zijde.
- Reinig en snijd de groenten in fijne repen. Stoof ze samen met de maïs aan in hete olijfolie en laat kort garen. Werk af met de koriander en peper en zout.
- Schik de tortillawrap met in het midden een gehalveerd kippenlapje en de gestoofde groenten erop. Plooi dicht en presenteer op een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de kaas. Bak gedurende 5 min. in de hete oven.
- Meng alle ingrediënten voor de saus.
- Serveer en werk af met korianderblaadjes.