
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eendenborstfilets Eendenborstfilet | 2 | |
Sperziebonen Sperziebonen | 300 g g | |
Ananassen
Ananas (in blokjes) | 0,5 | |
Basmatirijst Basmatirijst | 170 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 el el | |
Groene paprika's
Groene paprika (in blokjes) | 1 | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen ) | 2 | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst ) | 2 | |
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGewokte eendenfilet met ananas en rijst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de eendenborstfilets in reepjes en kruid met cayennepeper en zout. Kook de rijst gaar.
- Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de paprika’s met de look een drietal minuten. Voeg de groene boontjes toe en laat enkele minuten meebakken. Schep uit de pan. Doe het vlees in de pan en roerbak een vijftal minuten. Doe er de groenten opnieuw bij. Voeg de honing, de peterselie en de ananas toe en roerbak nog een paar minuten verder.
- Verdeel de rijst over de kommetjes, schep er de geroerbakte eend op en werk af met de lente-ui.