De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gewokte eendenfilet met ananas en rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eendenborstfilets Eendenborstfilet2
Sperziebonen Sperziebonen300 g g
Ananassen Ananas
(in blokjes)
0,5
Basmatirijst Basmatirijst170 g g
Vloeibare honing Vloeibare honing2 el el
Groene paprika's Groene paprika
(in blokjes)
1
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen )
2
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst )
2
Cayennepeper Cayennepeper
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Zout Zout

Gewokte eendenfilet met ananas en rijst

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(13)

Bereiding

  1. Snij de eendenborstfilets in reepjes en kruid met cayennepeper en zout. Kook de rijst gaar.
  2. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de paprika’s met de look een drietal minuten. Voeg de groene boontjes toe en laat enkele minuten meebakken. Schep uit de pan. Doe het vlees in de pan en roerbak een vijftal minuten. Doe er de groenten opnieuw bij. Voeg de honing, de peterselie en de ananas toe en roerbak nog een paar minuten verder.
  3. Verdeel de rijst over de kommetjes, schep er de geroerbakte eend op en werk af met de lente-ui.