Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 1 | |
Rode pesto Rode pesto | 150 g g | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in kwartjes) | 10 | |
Minimozzarella's
Minimozzarella (in stukjes) | 125 g g | |
Kippenwit
Kippenwit (met kruiden, in reepjes) | 4 sneetjes sneetje | |
Eieren Ei | 2 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGezonde pizza
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op pizzastand of op 230 °C.
- Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op de bakplaat.
- Verdeel de rode pesto gelijk over het deeg.
- Werk af met de overige ingrediënten: de kwartjes tomaat, kippenwit en de mozzarella. Verdeel er 2 eitjes over en bak in de voorverwarmde oven.
- Werk net voor het serveren af met versnipperde basilicumblaadjes.