De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gezonde pizza

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg1
Rode pesto Rode pesto150 g g
Kerstomaten Kerstomaat
(in kwartjes)
10
Minimozzarella's Minimozzarella
(in stukjes)
125 g g
Kippenwit Kippenwit
(met kruiden, in reepjes)
4 sneetjes sneetje
Eieren Ei2
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje

Gezonde pizza

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op pizzastand of op 230 °C.
  2. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op de bakplaat.
  3. Verdeel de rode pesto gelijk over het deeg.
  4. Werk af met de overige ingrediënten: de kwartjes tomaat, kippenwit en de mozzarella. Verdeel er 2 eitjes over en bak in de voorverwarmde oven.
  5. Werk net voor het serveren af met versnipperde basilicumblaadjes.