Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor de perziksiroop
Suiker Suiker | 150 g g | |
Water Water | 150 ml ml | |
Perziken
Perzik (in partjes) | 0,5 | |
Tijm Tijm | 3 takjes takje |
Voor de cocktail
Ijsblokjes Ijsblokjes | ||
Perziksiroop Perziksiroop | 20 ml ml | |
Citroensap Citroensap | 30 ml ml | |
Gin Gin | 50 ml ml |
Voor de afwerking
Spuitwater Spuitwater | ||
Perziken
Perzik (partjes) | ||
Tijm Tijm | takjes takje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGin Fizz met tijm en perzik
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Voor de perziksiroop:
- Doe alle ingrediënten in een sauspannetje en laat, op een zacht vuur en al roerend, tot de helft inkoken. Dit duurt ongeveer 10 à 15 minuten.
- Laat de siroop volledig afkoelen.
- Zeef de siroop.
Voor de cocktail:
- Vul een shaker met enkele ijsblokken en voeg alle ingrediënten toe aan de shaker.
- Shake 30 seconden krachtig.
- Verwijder het ijs uit het glas en giet de cockail in het gekoelde glas.
- Werk af met wat spuitwater, een schijfje perzik en een takje tijm.
- Serveer onmiddellijk.