De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gin Fizz met tijm en perzik

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor de perziksiroop

Suiker Suiker150 g g
Water Water150 ml ml
Perziken Perzik
(in partjes)
0,5
Tijm Tijm3 takjes takje

Voor de cocktail

Ijsblokjes Ijsblokjes
Perziksiroop Perziksiroop20 ml ml
Citroensap Citroensap30 ml ml
Gin Gin50 ml ml

Voor de afwerking

Spuitwater Spuitwater
Perziken Perzik
(partjes)
Tijm Tijm takjes takje

Gin Fizz met tijm en perzik

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

Voor de perziksiroop:

  1. Doe alle ingrediënten in een sauspannetje en laat, op een zacht vuur en al roerend, tot de helft inkoken. Dit duurt ongeveer 10 à 15 minuten.
  2. Laat de siroop volledig afkoelen.
  3. Zeef de siroop.

Voor de cocktail:

  1. Vul een shaker met enkele ijsblokken en voeg alle ingrediënten toe aan de shaker.
  2. Shake 30 seconden krachtig.
  3. Verwijder het ijs uit het glas en giet de cockail in het gekoelde glas.
  4. Werk af met wat spuitwater, een schijfje perzik en een takje tijm.
  5. Serveer onmiddellijk.