
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gin Gin | 40 | ||
Icetea
Icetea (homemade) | 100 ml ml | ||
Tijm Tijm | 1 takjes takje | ||
Peren Peer | 1 sneetjes sneetje |
Voor de icetea:
Zakje groene thee Zakje groene thee | 2 | ||
Suiker Suiker | 200 g g | ||
Citroensap Citroensap | 500 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGin met groene thee
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng 1,5 liter water aan de kook, laat hierin de thee 15 minuten trekken.
- Verwijder de theezakjes en de suiker op in het theewater. Laat lauw worden en voeg het citroensap toe.
- Zeef de thee, giet in steriele flessen en zet in de koelkast.
- Doe een maatje gin in een gekoeld glas en vul verder aan met de icetea.
- Besprenkel het takje tijm met water en bestrooi met suiker.
- Werk het glas af met het takje tijm en een schijfje peer.