
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gin Gin | 40 | |
Icetea
Icetea (homemade) | 100 ml ml | |
Tijm Tijm | 1 takjes takje | |
Peren Peer | 1 sneetjes sneetje |
Voor de icetea:
Zakje groene thee Zakje groene thee | 2 | |
Suiker Suiker | 200 g g | |
Citroensap Citroensap | 500 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGin met groene thee
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng 1,5 liter water aan de kook, laat hierin de thee 15 minuten trekken.
- Verwijder de theezakjes en de suiker op in het theewater. Laat lauw worden en voeg het citroensap toe.
- Zeef de thee, giet in steriele flessen en zet in de koelkast.
- Doe een maatje gin in een gekoeld glas en vul verder aan met de icetea.
- Besprenkel het takje tijm met water en bestrooi met suiker.
- Werk het glas af met het takje tijm en een schijfje peer.