
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter
Boter (ongezouten) | 200 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 200 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 6 g g | |
Suiker Suiker | 200 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Glazuur Glazuur | ||
Suikerstrooisel Suikerstrooisel | ||
Gebakversiering
Gebakversiering (suikerdecoratie) |
Benodigdheden
Muffinvorm Muffinvorm |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGlamourcakejes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de suiker met de roomboter tot een smeuïge massa.
- Voeg één voor één de eieren toe en meng goed.
- Zeef de bloem beetje bij beetje boven het mengsel en roer luchtig tot de bloem volledig is opgenomen.
- Vul de bakvorm met het mengsel en plaats 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C.
- Laat de cakejes afkoelen en versier ze met het glazuur, het suikerstrooisel en de suikerdecoratie.
TIP: Je kan ook onze bakmix voor cake gebruiken in onze springvorm en afwerken met de cakeglazuur.