
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter
Boter (ongezouten) | 200 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 200 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 6 g g | ||
Suiker Suiker | 200 g g | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Glazuur Glazuur | |||
Suikerstrooisel Suikerstrooisel | |||
Gebakversiering
Gebakversiering (suikerdecoratie) |
Benodigdheden
Muffinvorm Muffinvorm |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGlamourcakejes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de suiker met de roomboter tot een smeuïge massa.
- Voeg één voor één de eieren toe en meng goed.
- Zeef de bloem beetje bij beetje boven het mengsel en roer luchtig tot de bloem volledig is opgenomen.
- Vul de bakvorm met het mengsel en plaats 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C.
- Laat de cakejes afkoelen en versier ze met het glazuur, het suikerstrooisel en de suikerdecoratie.
TIP: Je kan ook onze bakmix voor cake gebruiken in onze springvorm en afwerken met de cakeglazuur.