De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Glutenvrije fusilli met ansjovis en boontjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Fusilli Fusilli
(glutenvrij)
300 g g
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie4
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Sperziebonen Sperziebonen250 g g
Minitrostomaten Minitrostomaat250 g g
Peterselie Peterselie
(gehakt)
4 el el
Mozzarella Mozzarella125 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Glutenvrije fusilli met ansjovis en boontjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
  3. Hak de ansjovis grof en meng samen met de geperste look en een scheutje olijfolie onder de boontjes. Kruid met peper en zout en schep in een ovenschaal. Doe de tomaatjes in een andere ovenschaal. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet beide schalen 12 minuten in de oven.
  4. Giet de pasta af en meng er de boontjes en de peterselie onder.
  5. Schep de pasta in een grote schaal. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de pasta. Garneer met de tomaatjes en de pijnboompitten.