De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Granolarepen met dadels en pindakaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Dadels Dadel
(Medjoul)
6
Pindakaas Pindakaas110 g g
Vloeibare honing Vloeibare honing85 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie3 el el
Ontbijtgranen Ontbijtgranen85 g g
Havermoutvlokken Havermoutvlokken150 g g
Noten Noten
(gehakt)
200 g g
Zout Zout
Pure chocolade Pure chocolade100 g g

Granolarepen met dadels en pindakaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  2. Doe de ontpitte Medjoul dadels, de pindakaas, de honing en de zonnebloemolie in een keukenrobot. Mix fijn. Schep de ontbijtgranen, de havermout, de gehakte noten en een snufje zout onder elkaar en voeg toe aan het keukenrobotmengsel. Mix kort tot een homogene massa.
  3. Schep het beslag in een bakblik en bak 10 minuten in de oven.
  4. Smelt intussen de chocolade en giet over het gebak. Laat afkoelen en opstijven in de koelkast. Versnij daarna in repen.