
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Dadels
Dadel (Medjoul) | 6 | |
Pindakaas Pindakaas | 110 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 85 g g | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 3 el el | |
Ontbijtgranen Ontbijtgranen | 85 g g | |
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 150 g g | |
Noten
Noten (gehakt) | 200 g g | |
Zout Zout | ||
Pure chocolade Pure chocolade | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGranolarepen met dadels en pindakaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160 °C.
- Doe de ontpitte Medjoul dadels, de pindakaas, de honing en de zonnebloemolie in een keukenrobot. Mix fijn. Schep de ontbijtgranen, de havermout, de gehakte noten en een snufje zout onder elkaar en voeg toe aan het keukenrobotmengsel. Mix kort tot een homogene massa.
- Schep het beslag in een bakblik en bak 10 minuten in de oven.
- Smelt intussen de chocolade en giet over het gebak. Laat afkoelen en opstijven in de koelkast. Versnij daarna in repen.