De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Green Bridge Builder

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor het fruitsap

Avocado's Avocado
(in stukjes)
0,5
Perzikensap Perzikensap2 dl dl
Pistachenoten Pistachenoot10

Extra voor de cocktail

Whisky Whisky5 cl cl
Suiker Suiker5 g g
Ijsblokjes Ijsblokjes

Green Bridge Builder

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(1)

Bereiding

Voor het fruitsap:

  1. Doe de stukjes avocado, het perzikensap en de pistachenoten in een blender en mix fijn.
  2. Serveer meteen in een gekoeld glas.

Voor de cocktail:

  1. Doe de stukjes avocado, het perzikensap en de pistachenoten in een blender en mix fijn.
  2. Meng de suiker met de whisky.
  3. Doe wat ijsblokjes in een gekoeld glas en giet er de whisky op. Werk af met de avocadomix.