
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor het fruitsap
Avocado's
Avocado (in stukjes) | 0,5 | ||
Perzikensap Perzikensap | 2 dl dl | ||
Pistachenoten Pistachenoot | 10 |
Extra voor de cocktail
Whisky Whisky | 5 cl cl | ||
Suiker Suiker | 5 g g | ||
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGreen Bridge Builder
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Voor het fruitsap:
- Doe de stukjes avocado, het perzikensap en de pistachenoten in een blender en mix fijn.
- Serveer meteen in een gekoeld glas.
Voor de cocktail:
- Doe de stukjes avocado, het perzikensap en de pistachenoten in een blender en mix fijn.
- Meng de suiker met de whisky.
- Doe wat ijsblokjes in een gekoeld glas en giet er de whisky op. Werk af met de avocadomix.