De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Green elixir

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gin Gin
(London Dry Gin )
20 cl cl
komkommers Komkommer1
Munt Munt1 bosjes bosje
Limoensap Limoensap120 ml ml
Ijsblokjes Ijsblokjes
Tonic Tonic350 ml ml
Gember Gember
(siroop)
150 ml ml
Roze peperbollen Roze peperbollen

Voor de gembersiroop:

Gember Gember
(vers, geschild, in plakjes )
3 cm cm
Water Water120 ml ml
Suiker Suiker120 g g

Green elixir

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(6)

Bereiding

 

  1. Breng voor de gembersiroop het water aan de kook. Zet het vuur laag en roer er de suiker en de gember onder. Laat op een zacht vuur 10 minuten trekken. Giet door een zeef en laat afkoelen.
  2. Snij met een dunschiller enkele plakjes van de komkommer. Snij de rest in blokjes. Doe de komkommerblokjes in een blender en mix fijn. Giet door een zeef en vang het sap op. Meng het komkommersap met het limoensap, de gin en de gembersiroop. 
  3. Vul de helft van vier met ijs gevulde glazen met het mengsel. Vul verder aan met de tonic. Werk de cocktail af met de munt, peperbolletjes en een plakje komkommer.
Green elixir