
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gin
Gin (London Dry Gin ) | 20 cl cl | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Munt Munt | 1 bosjes bosje | |
Limoensap Limoensap | 120 ml ml | |
Ijsblokjes Ijsblokjes | ||
Tonic Tonic | 350 ml ml | |
Gember
Gember (siroop) | 150 ml ml | |
Roze peperbollen Roze peperbollen |
Voor de gembersiroop:
Gember
Gember (vers, geschild, in plakjes ) | 3 cm cm | |
Water Water | 120 ml ml | |
Suiker Suiker | 120 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGreen elixir
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng voor de gembersiroop het water aan de kook. Zet het vuur laag en roer er de suiker en de gember onder. Laat op een zacht vuur 10 minuten trekken. Giet door een zeef en laat afkoelen.
- Snij met een dunschiller enkele plakjes van de komkommer. Snij de rest in blokjes. Doe de komkommerblokjes in een blender en mix fijn. Giet door een zeef en vang het sap op. Meng het komkommersap met het limoensap, de gin en de gembersiroop.
- Vul de helft van vier met ijs gevulde glazen met het mengsel. Vul verder aan met de tonic. Werk de cocktail af met de munt, peperbolletjes en een plakje komkommer.
