
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aubergines
Aubergine (in de lengte gehalveerd, dan in plakken van 1 cm) | 1 | ||
Courgettes
Courgette (klein formaat, in plakken van 1 cm) | 2 | ||
Tomaten
Tomaat (groot formaat, in dunne plakjes) | 4 | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | ||
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (gesnipperd) | 3 | ||
Aardappelen
Aardappel (in schijven van 0.5 cm) | 750 g g | ||
Passata Passata | 0,5 l l | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 el el | ||
Platte peterselie
Platte peterselie (fijngehakt) | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGriekse groenteschotel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°.
- Vul de ovenschaal met alle groenten, begin met de aardappelen, daarop de courgettes, tomaten, rode ui, knoflook, oregano en peterselie. Strooi tussen elke laag wat zout en peper en giet er de passata over. Besluit met de plakken aubergine. Druppel wat olijfolie over de groenten en zet de schotel in de oven.
- Haal de schotel na 30 minuten uit de oven, verdeel de kerstomaatjes tussen de aubergine en zet nog 10 minuten in de oven.
Recept geïnspireerd doorMadame Zsazsa, Green Chef, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!