Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 4 | |
Citroenen
Citroen (in plakjes) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (in dunne plakjes) | 2 | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 el el | |
Groene paprika's
Groene paprika (in reepjes) | 1 | |
Feta Feta | 150 g g | |
Kerstomaten Kerstomaat | 200 g g | |
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 1 | |
Olijven Olijf | 120 g g | |
Krielaardappelen
Krielaardappel (gehalveerd) | 500 g g | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 1 bosjes bosje | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGriekse ovenschotel met zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Hussel de krieltjes met de look, ui en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg zeop een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven.
- Schuif de krieltjes naar de zijkanten van de bakplaat en leg nu de zalmfilets in het midden. Verdeel er de paprikareepjes, olijven en de citroenplakjes rond en bestrooi met de oregano.Bedruppel nog met wat extra olijfolie, kruid met peper en zout en zet nog eens 8 minuten in de oven.
- Leg er nu de tomaatjes bij en brokkel er de fetakaas over. Zet nog eens 5 minuten in de oven. Werk de sheetpan af met de peterselie.