Griekse salade met krokant gebakken feta

Griekse salade met krokant gebakken feta
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Dep de feta droog. Schep wat bloem in een bord en haal er de kaas door. Bak de feta langs beide kanten goudbruin in olijfolie. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Bak het brood goudbruin en knapperig in olijfolie met de helft van de geperste look. Bestrooi met zout.

  3. Klop de resterende look samen met een scheutje olijfolie, de yoghurt, het citroensap, de oregano en de mosterd tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Snijd de ijsbergsla in reepjes en verdeel over de borden. Leg er de groenten, olijven en gebakken feta op. Druppel er de dressing over en bestrooi met de broodcroutons en de peterselie. Serveer meteen.