De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groen soepje met gerookte forel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Platte peterselie Platte peterselie
(+ extra om af te werken )
1 bosjes bosje
Broccoli's Broccoli
( roosjes)
350 g g
Courgettes Courgette
(klein)
1
Aardappelen Aardappel
(klein)
1
Erwten Erwten
(diepvries )
120 g g
Kippenbouillon Kippenbouillon3 blokjes blokje
Water Water
(heet)
1,2 l l
Lente-uitjes Lente-ui3
Mascarpone Mascarpone120 g g
Gerookte forel Gerookte forel160 g g
Peper Peper
Zout Zout

Groen soepje met gerookte forel

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(69)

Bereiding

  1. Pel de ui en de look. Snij de ui in partjes. Schil de aardappel. Snij de courgette en de aardappel grof. Doe alles in de mixkom en hak 6 seconden/stand 6.
  2. Doe de broccoliroosjes, groen groentepannetje en de kippenbouillon in de mixkom en kook alles reverse/20 minuten/95°C/stand 1. Voeg de laatste 2 minuten de mascarpone en de peterselie toe. Kruid met peper en zout. Pureer alles 30 seconden/stand 4-6. Begin met stand 4 en verhoog geleidelijk aan naar stand 6.
  3. Snij de lente-ui in ringen. Verdeel de soep over de borden en werk af met stukjes forel, lente-ui en enkele takjes platte peterselie