
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Platte peterselie
Platte peterselie (+ extra om af te werken ) | 1 bosjes bosje | |
Broccoli's
Broccoli ( roosjes) | 350 g g | |
Courgettes
Courgette (klein) | 1 | |
Aardappelen
Aardappel (klein) | 1 | |
Erwten
Erwten (diepvries ) | 120 g g | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 3 blokjes blokje | |
Water
Water (heet) | 1,2 l l | |
Lente-uitjes Lente-ui | 3 | |
Mascarpone Mascarpone | 120 g g | |
Gerookte forel Gerookte forel | 160 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroen soepje met gerookte forel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de ui en de look. Snij de ui in partjes. Schil de aardappel. Snij de courgette en de aardappel grof. Doe alles in de mixkom en hak 6 seconden/stand 6.
- Doe de broccoliroosjes, groen groentepannetje en de kippenbouillon in de mixkom en kook alles reverse/20 minuten/95°C/stand 1. Voeg de laatste 2 minuten de mascarpone en de peterselie toe. Kruid met peper en zout. Pureer alles 30 seconden/stand 4-6. Begin met stand 4 en verhoog geleidelijk aan naar stand 6.
- Snij de lente-ui in ringen. Verdeel de soep over de borden en werk af met stukjes forel, lente-ui en enkele takjes platte peterselie