Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sperziebonen Sperziebonen | 400 g g | |
Champignons
Champignons (in schijfjes) | 150 g g | |
Gerookt spek Gerookt spek | 150 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Gouda
Gouda (oude, geraspt) | 80 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Volle melk Volle melk | 150 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroene bonenquiche zonder bodem
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Blancheer de boontjes 10 minuten in gezouten water.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Bak de ui glazig. Voeg de spekjes en de champignons toe.
- Besmeer een taartvorm met olie. Vul de vorm met de boontjes, spekjes en champignons.
- Klop de eieren los met de room en melk en kruid met peper en zout.
- Giet het mengsel over de groenten. Bestrooi met de kaas en zet 30 minuten in de oven. Lekker met een groene sla.