De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groene bonenquiche zonder bodem

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sperziebonen Sperziebonen400 g g
Champignons Champignons
(in schijfjes)
150 g g
Gerookt spek Gerookt spek150 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Gouda Gouda
(oude, geraspt)
80 g g
Eieren Ei4
Kookroom Kookroom100 ml ml
Volle melk Volle melk150 ml ml
Peper Peper
Zout Zout
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge1 el el

Groene bonenquiche zonder bodem

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

55 min.
(9)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Blancheer de boontjes 10 minuten in gezouten water.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Bak de ui glazig. Voeg de spekjes en de champignons toe.
  3. Besmeer een taartvorm met olie. Vul de vorm met de boontjes, spekjes en champignons.
  4. Klop de eieren los met de room en melk en kruid met peper en zout.
  5. Giet het mengsel over de groenten. Bestrooi met de kaas en zet 30 minuten in de oven. Lekker met een groene sla.