
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sperziebonen Sperziebonen | 400 g g | ||
Champignons
Champignons (in schijfjes) | 150 g g | ||
Gerookt spek Gerookt spek | 150 g g | ||
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | ||
Gouda
Gouda (oude, geraspt) | 80 g g | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | ||
Volle melk Volle melk | 150 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGroene bonenquiche zonder bodem
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Blancheer de boontjes 10 minuten in gezouten water.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Bak de ui glazig. Voeg de spekjes en de champignons toe.
- Besmeer een taartvorm met olie. Vul de vorm met de boontjes, spekjes en champignons.
- Klop de eieren los met de room en melk en kruid met peper en zout.
- Giet het mengsel over de groenten. Bestrooi met de kaas en zet 30 minuten in de oven. Lekker met een groene sla.