De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groene en witte aspergefrittata

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei6
Groene asperges Groene asperge150 g g
Witte asperges Witte asperge150 g g
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Aardappelen Aardappel170 g g
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
1
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Groene en witte aspergefrittata

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwijder het harde uiteinde van de groene asperges, schil de witte asperges en verwijder de harde uiteinden. Kook de asperges beetgaar in gezouten water. Giet af en snijd in dunne schijfjes.
  2. Rasp de aardappelen en laat goed uitlekken.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de sjalot glazig. Voeg de asperges, paprika en aardappelrasp toe en laat 5 minuten bakken. Kruid met peper en zout.
  4. Klop de eieren los en kruid met peper en zout. Roer de eieren onder de groenten. Verwarm het wafelijzer en besmeer met olie. Bak fritattas van het beslag. Serveer met een groene sla.