
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 6 | |
Groene asperges Groene asperge | 150 g g | |
Witte asperges Witte asperge | 150 g g | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | |
Aardappelen Aardappel | 170 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroene en witte aspergefrittata
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder het harde uiteinde van de groene asperges, schil de witte asperges en verwijder de harde uiteinden. Kook de asperges beetgaar in gezouten water. Giet af en snijd in dunne schijfjes.
- Rasp de aardappelen en laat goed uitlekken.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de sjalot glazig. Voeg de asperges, paprika en aardappelrasp toe en laat 5 minuten bakken. Kruid met peper en zout.
- Klop de eieren los en kruid met peper en zout. Roer de eieren onder de groenten. Verwarm het wafelijzer en besmeer met olie. Bak fritattas van het beslag. Serveer met een groene sla.