De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groene flammkuchen met ham_main_play

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg1
Roomkaas Roomkaas150 g g
Groene asperges Groene asperge4
Sperziebonen Sperziebonen
(gehalveerd)
100 g g
Rauwe ham Rauwe ham
(in reepjes)
200 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Pijnboompitten Pijnboompitten
(geroosterd)
2 el el
Courgettes Courgette
(in dunne plakjes)
0,5
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
3 el el
Rucola Rucola
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Groene flammkuchen met ham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(2)

Bereiding

  1. Snijd de harde onderkant van de asperges weg en snijd in stukken van 3 cm. Blancheer ze samen met de boontjes in licht gezouten water.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de helft van de geraspte Parmigiano Reggiano onder de roomkaas. Kruid met peper. Rol het kruimeldeeg uit en smeer er de roomkaas over. Verdeel er de groenten en de ham over en bestrooi met de resterende kaas. Druppel er wat olijfolie over. Zet 15 minuten in de oven.
  3. Werk de flammkuchen af met de lente-uitjes, de pijnboompitten en de rucola .