
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg | 1 | ||
Roomkaas Roomkaas | 150 g g | ||
Groene asperges Groene asperge | 4 | ||
Sperziebonen
Sperziebonen (gehalveerd) | 100 g g | ||
Rauwe ham
Rauwe ham (in reepjes) | 200 g g | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | ||
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 2 el el | ||
Courgettes
Courgette (in dunne plakjes) | 0,5 | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 3 el el | ||
Rucola Rucola | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGroene flammkuchen met ham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de harde onderkant van de asperges weg en snijd in stukken van 3 cm. Blancheer ze samen met de boontjes in licht gezouten water.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de helft van de geraspte Parmigiano Reggiano onder de roomkaas. Kruid met peper. Rol het kruimeldeeg uit en smeer er de roomkaas over. Verdeel er de groenten en de ham over en bestrooi met de resterende kaas. Druppel er wat olijfolie over. Zet 15 minuten in de oven.
- Werk de flammkuchen af met de lente-uitjes, de pijnboompitten en de rucola .