De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groene ijsthee met komkommerparels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

komkommers Komkommer2
Water Water1 l l
Honing Honing5 el el
Zakje groene thee Zakje groene thee3
Citroenen Citroen2
Ijsblokjes Ijsblokjes

Groene ijsthee met komkommerparels

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(3)

Bereiding

  1. Breng het water aan de kook en laat de thee 5 minuten trekken. Haal de zakjes eruit en voeg de honing toe. Laat afkoelen.
  2. Haal met een parissienelepel enkele bolletjes uit de komkommer. Pers de rest van de komkommers in een sapcentrifuge. Snij 1 citroen in schijfjes en pers de andere citroen uit.
  3. Vul een karaf voor ¾de met ijs. Giet het komkommer- en citroensap bij de gekoelde thee. Doe de komkommerparels en schijfjes citroen in een karaf en giet de thee erbij.