Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
komkommers Komkommer | 2 | |
Water Water | 1 l l | |
Honing Honing | 5 el el | |
Zakje groene thee Zakje groene thee | 3 | |
Citroenen Citroen | 2 | |
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroene ijsthee met komkommerparels
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng het water aan de kook en laat de thee 5 minuten trekken. Haal de zakjes eruit en voeg de honing toe. Laat afkoelen.
- Haal met een parissienelepel enkele bolletjes uit de komkommer. Pers de rest van de komkommers in een sapcentrifuge. Snij 1 citroen in schijfjes en pers de andere citroen uit.
- Vul een karaf voor ¾de met ijs. Giet het komkommer- en citroensap bij de gekoelde thee. Doe de komkommerparels en schijfjes citroen in een karaf en giet de thee erbij.