
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eendenborstfilets Eendenborstfilet | 1 | |
Boter Boter | 20 g g | |
Kruiden
Kruiden (verse) | ||
Olijfolie
Olijfolie (met kruiden) | 2 - 3 | |
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie | 1 tl tl | |
Kroppen sla Krop sla | 0,5 | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,5 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 100 g g | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 2 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 1 bosjes bosje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroene salade met eend
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het vel van de eend kruisvormig in. Kruid met peper en zout en bak op een hoog vuur rosé in de boter. Laat de eend afkoelen tot lauw en snij daarna in dunne plakjes.
- Hak een handvol kruiden fijn en meng met wat kruidenolie en de chili in olie.
- Maak de kropsla, ijsbergsla en spinazie schoon en scheur in grote stukken. Schil en ontpit de avocado, snij in stukken. Besprenkel met wat limoensap om te voorkomen dat de avocado verkleurt. Snij de rode ui in halvemaantjes.
- Stel de salade samen en werk af met lente-ui, kruidenolie en limoensap.
ONZE WIJNTIP: Vignerons du Vieux Tinailler, Morgon AOP, 2015