
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Quinoa Quinoa | 30 g g | ||
Chiazaad Chiazaad | 2 tl tl | ||
Bananen Banaan | 1 | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 100 g g | ||
Avocado's Avocado | 0,5 | ||
Volle melk Volle melk | 120 ml ml | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 100 g g | ||
Honing Honing | 1 el el | ||
Pistachenoten Pistachenoot | 1 el el | ||
Frambozen Framboos | 40 g g | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | 40 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGroene smoothiebowl met quinoa en chiazaad
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de banaan in schijfjes, doe in een plastic zakje en leg minstens 2 uur in de vriezer. Je kan dit eventueel de dag voordien doen.
- Kook de quinoa gaar. Giet af en laat afkoelen. Schep het vruchtvlees uit de halve avocado. Hak de noten grof.
- Doe de gekookte quinoa, 1 tl chiazaad, de bevroren banaan, de spinazie, het vruchtvlees van de avocado, de melk, de yoghurt en de honing in een blender en mix glad.
- Giet de smoothie in een kom en werk af met de resterende chiazaadjes, de noten en het fruit.